Manisa’da eski eşe dayak kamerada… Talihsiz kadından yardım çağrısı: “Evimde ölü bulunmak istemiyorum!” Manisa’da eski eşe dayak kamerada… Talihsiz kadından yardım çağrısı: “Evimde ölü bulunmak istemiyorum!”

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe Trafik birimleri tarafından trafiğin düzenini sağlamak için yapılan uygulamalar devam ediyor. Bu kapsamda 34 ekip ve 60 personel ile 16-21 Temmuz tarihleri arasında ‘Abartı egzoz, yüksek ses çıkaran araçlara yönelik denetim’ yapıldı.

Uygulamada 2 bin 42 araç kontrol edilirken kusurlu görülen 391 araç vere sürücüsüne, Karayolları Trafik Kanunu gereğin ce cezai işlem yapıldı.

Abartı egzoz maddesinden 12, yüksek ses maddesinden 39 ve diğer kanun maddelerinden 340 olmak üzere toplam 391 ara. Sahibine 1 milyon 420 bin 50 TL’lik idari para cezası uygulandığı bildirildi. Yine yapılan denetimler sonucunda 71 aracın da trafikten men edildiği açıklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan bilgilendirmede “İl Emniyet Müdürlüğümüzce gürültü kirliliğine yol açacak egzoz kullanan motosiklet ve otomobiller üzerinde denetimlerin aralıksız devam edecektir” denildi.

Kaynak: Haber Merkezi