Manisa’nın Salihli ilçesinde bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti. Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından verilen bilgiye göre olay 15 Eylül günü Salihli’ye bağlı Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi.

Mahalle’de cinayet işlendiği ihbarı üzerine Salihli İlçe Komutanlığı’ndan 2 asayiş, 2 JASAT, 1 OYİT ve destek olarak da Adala ile Sart Jandarma Komutanlıklarından 2 asayiş timi olay yerine gitti. Yapılan ilk araştırmada, İ.D.’nin ateşli silah ile vurularak hayatını kaybettiği belirlendi.

Manisa’daki cinayette yeni detaylar… Üzüm bağında öldürülmüş! Manisa’daki cinayette yeni detaylar… Üzüm bağında öldürülmüş!

Olay yerinde, 1 mermi çekirdeği ve 1 de boş kovan bulunurken, jandarma soruşturmayı derinleştirdi. Aynı mahallede yaşayan ve hayatını kaybeden İ.D. ile aralarında husumet olduğu belirlenen İ.E., İ.E. ve E.E yakalanırken, yapılan aramalarda ruhsatsız olduğu belirlenen 1 tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, 1 havalı tabanca, 6 av tüfeği, 4 bıçak, 10 çakı ve tabanca ile tüfeklere ait şarjörler ile mermiler ele geçirildi.

Şüphelilerden İ.E gözaltına alınırken, jandarma ekipleri tarafından yapılan tahkikat sonucunda İ.D. ve akrabaları arasındakini ailevi sorunlarından dolayı iki ailenin husumetli olduğu, husumetli iki şahsın beyaz renkli bir araç ile değişik tarihlerde Yeşilova mahallesine gelerek İ.D.’yi ve ailesini takip ettikleri tespit edildi.

Şüphelilerden S.G., İzmir’in Seferihisar ilçesindeki evinde 16 Eylül günü İzmir İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Olayda kullanıldığı düşünülen araç da çekici vasıtasıyla Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirilerek, olay yeri inceleme timlerine teslim edildi.

Yine olayın şüphelilerinden E.G.’nin de Azerbaycan’a gitmek üzereyken 16 Eylül günü 07.30 sıralarında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yakalandı ve Salihli’ye getirildi.

Şüpheliler S.G. ve E.G., 16 Eylül günü gözaltına alınırken, bugün de savcılıktaki işlemlerin ardından tutuklanarak Salihli T Tipi Cezaevi’ne teslim edildi. Şüphelilerden İ.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber Merkezi