Sendikalardan saldırıya uğrayan müdüre destek çığ gibi büyüyor Sendikalardan saldırıya uğrayan müdüre destek çığ gibi büyüyor

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Utku Mahallesi’nde, Dumlupınar Caddesi’nde ve Kuyumcular Çarşısı olarak bilinen Dr. Ahmet Sadık Caddesi’nde son günlerde en az yarım gün elektrik kesintisi yaşanıyor.

Bölge esnafı, yaşanan arızaları yetkili kuruma bildirdiklerini ancak çözümlerin kısa süreli olmasından kaynaklı olarak kesintilerin sona ermediğini ifade etti.

Trafonun çok eski olduğunu bundan dolayı da artan elektrik tüketimini karşılamadığını ifade eden esnaf, trafoya gerekli bakımların yapılmadığını savundu.

Yıllardır yaşanan bu duruma vatandaşlar ve esnaf isyan ederken, "Bu çağda elektrik kesintisi yaşanması tam bir rezalet. İşlerimizi yapamıyoruz. Her yıl aynı sorun devam ediyor. Gediz Elektrik binlerce liralık fatura bedelini gününde tahsil etmesini biliyor. Ama yaşanan bu sorun ve sıkıntımıza bir çözüm üretemiyor. Yıllardır aynı sıkıntıyı yaşıyoruz, mağdur oluyoruz. Karşı caddemizde elektrik var, bizim tarafta yok. Demek ki bu bölgeyi kapsayan hatta bir sıkıntı mevcut. Yetkililer buna ne zaman bir çözüm bulacaklar, gerekli girişimleri yapacaklar merakla bekliyoruz. Acilen bir önlem alınması, mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" dediler.

Bölge esnafı, yeni bir trafo yapılması noktasında imza toplayıp yetkililere çağrıda bulundu.

Muhabir: Özkan ÇELİK