39 yaşındaki Selda E., boşanma aşamasındaki eşi Gökhan E. tarafından öldürülmesinin ardından öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla toprağa verildi. Tören öncesinde, Selda E. için evinin önünde ve sahibi olduğu güzellik merkezinin önünde helallik alındı.

“Kalbini Kırdıysam Özür Dilerim Anne…”

Cenaze sırasında, Selda E.'in 19 yaşındaki kızı Rabia, annesinin tabutuna sarılarak "Kalbini kırdıysam özür dilerim anne" sözleriyle gözyaşlarına boğuldu. Ailesi ve yakınları, katilin hak ettiği cezayı bulmasını talep etti.

A W294820 01

Manisa Barosu: “Suçlunun En Ağır Cezayı Alması İçin Mücadele Edeceğiz”

Selda E.'in güzellik salonu işlettiği, eşi Gökhan E.’nin ise yaklaşık bir ay önce Yunusemre Belediyesinde zabıta olarak göreve başladığı öğrenildi. Manisa Barosu, cinayetle ilgili davaya müdahil olacağını ve suçlunun en ağır cezayı alması için mücadele edeceklerini açıkladı.

Cenaze namazı, Şehzadeler ilçesindeki tarihi Hatuniye Camii’nde kılındı. Selda E.'in babası Mustafa Ferhat D., "Kızım eşi tarafından katledildi. Lanet olsun, sürüm sürüm sürünsün," diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Manisa’da kaçakçılık ve uyuşturucuya büyük darbe! Manisa’da kaçakçılık ve uyuşturucuya büyük darbe!

“Kadın Cinayetleri Son Bulsun”

Ayrıca, kız kardeşini kaybeden ağabey Kemal D., "Bu kadın cinayetleri son bulsun. Tek kız kardeşim benim. Canım, ciğerim yanıyor," sözleriyle acısını dile getirdi.

Kaynak: İHA