Manisa’nın Akhisar ilçesinde 16 Ağustos 2024 tarihinde meydana gelen olayda, Yılmaz A. isimli şahıs, eşi S.N.A.'yı sokak ortasında yumruk, tekme ve sopayla darp etti. Olay, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi üzerinde gerçekleşti ve bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. S.N.A.'nın yanında çocuğunun bulunması durumu daha da trajik hale getirdi.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen Yılmaz A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, Yılmaz A., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narin Güran'ın Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! Narin Güran'ın Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı!

Hamile Kadını Döven Şahıs Suç Makinesi Çıktı: Kadın Koruma Altında!

Manisa Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada, şüpheli Y.A.'nın çeşitli suçlardan 18 kaydının bulunduğunu belirtti. Valilik açıklamasına göre, olay saat 16.55'te başladı ve motorize şahin ekibi tarafından saat 16.58'de müdahale edildi. Çevredeki vatandaşların linç girişimi, takviye ekiplerin olay yerine intikal etmesiyle önlendi. Y.A., 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü adli makamlarca tutuklandı.

Yaralanan S.N.A., sevk edildiği hastanede tedavi edildi ve taburcu oldu. Ayrıca, S.N.A. için koruma kararı alındığı bildirildi.

Muhabir: Özkan ÇELİK