Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şubat ayında başlattıkları operasyonlarla, çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik başarılı bir çalışma yürüttü.
Salihli’de yapılan operasyonda, silahla tehdit, Atatürk hatırasına alanen hakaret, bilişim sistemleri kullanarak hırsızlık, uyuşturucu ticareti, fuhşa aracılık etme ve hakaret gibi suçlardan aranan toplam 86 kişi yakalandı. Bu şahıslar hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 31 yıl 1 ay 10 gün, 8 yıl 10 ay, 7 yıl 4 ay, 5 yıl 7 ay, 4 yıl 2 ay, 4 yıl ve 3 yıl 3 ay gibi ceza süreleri bulunuyordu.
Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği işlemler sonrası, yakalanan 20 kişi, Salihli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Diğer şahıslar ise serbest bırakıldı.