Son günlerde yerel olarak etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle Manisa’da üzümlerini kurutmak için seren üreticiler zarar görmüştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Manisa’da hafta sonu için yeniden yağışların etkili olacağı öğrenildi.

İsrail’in saldırısı sonrası çağrı cihazları gündemde! Çağrı cihazı nedir, nasıl çalışır? İsrail’in saldırısı sonrası çağrı cihazları gündemde! Çağrı cihazı nedir, nasıl çalışır?

30 Ağustos Cuma günü Manisa'da sıcaklıklar 25 derece ile 34 derece arasında değişirken, nem oranı yüzde 37 ile yüzde 70 arasında seyredecek ve rüzgar saatte ortalama 11 km hızla esecek. Cumartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor; sıcaklıklar 24 derece ile 34 derece arasında olacak, nem oranı yüzde 37 ila yüzde 72 arasında değişecek ve rüzgar hızı 12 km/sa olacak.

Pazar Günü Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor!

Ancak, 01 Eylül Pazar günü gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar 22 derece ile 33 derece arasında değişirken, nem oranı sabah saatlerinde yüzde 37 seviyesinde başlayacak ve gün içinde yüzde 87'ye kadar çıkacak. Rüzgar hızı ise 13 km/sa civarında olacak.

02 Eylül Pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcaklıklar 23 derece ile 33 derece arasında değişecek, nem oranı yüzde 33 ila yüzde 79 arasında olacak ve rüzgar saatte 17 km hızla esecek. 03 Eylül Salı günü de benzer bir hava durumu bekleniyor; sıcaklıklar 22 derece ile 33 derece arasında olacak, nem oranı yüzde 38 ila yüzde 73 arasında değişecek ve rüzgar hızı 9 km/sa civarında olacak.

Manisa’da yaşayanların, özellikle pazar günü beklenen sağanak yağışlara karşı tedbirli olmaları öneriliyor.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK