Özgür Özel’den kazandıran ceketle ilgili yeni açıklama! Özgür Özel’den kazandıran ceketle ilgili yeni açıklama!

Hafta sonu hava durumu tahminlerine göre rüzgar ve fırtınalı havanın Manisa’da önemli ölçüde artması bekleniyor.

İşte önümüzdeki beş gün için detaylı hava durumu tahminleri.

29 Haziran Cumartesi: Rüzgarlı Cumartesi günü hava rüzgarlı olacak. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 24°C, en yüksek sıcaklık ise 34°C. Nem oranı sabah saatlerinde %24, akşam saatlerinde ise %70 olacak. Rüzgarın yönü ve hızı belirtilmemiş.

30 Haziran Pazar: Rüzgarlı Pazar günü de rüzgarlı bir gün geçireceğiz. En düşük sıcaklık 22°C, en yüksek sıcaklık ise 35°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %23 ile %76 arasında değişecek. Rüzgar hızı yine belirtilmemiş.

01 Temmuz Pazartesi: Sıcak Temmuz ayının ilk günü olan Pazartesi, sıcak hava etkili olacak. En düşük sıcaklık 22°C, en yüksek sıcaklık ise 36°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %17 ile %76 arasında olacak. Rüzgar hızı 16 km/sa.

02 Temmuz Salı: Sıcak Salı günü sıcaklık artmaya devam edecek. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 24°C, en yüksek sıcaklık ise 37°C. Nem oranı %15 ile %64 arasında değişecek. Rüzgar hızı 12 km/sa.

03 Temmuz Çarşamba: Sıcak Çarşamba günü haftanın en sıcak günü olacak. En düşük sıcaklık 27°C, en yüksek sıcaklık ise 39°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı sabah saatlerinde %15, akşam saatlerinde ise %41 olacak. Rüzgar hızı 17 km/sa. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK