Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Standard Profil Ege A.Ş fabrikasında forklift operatörü olarak çalışan işçi, raftan düşen çelik malzemelerin altında kalarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan genç adam gönül verdiği Fenerbahçe forması ile son yolculuğuna uğurlandı.  

Müge Anlı’da 18 yıllık cinayet açığa çıkıyor! Anneyi oğlu mu öldürdü? Müge Anlı’da 18 yıllık cinayet açığa çıkıyor! Anneyi oğlu mu öldürdü?

Standard Profil Ege A.Ş. fabrikasında forklift operatörü olarak çalışan Nihat Z. (39), çalıştığı esnada forkliftin üzerine rafta bulunan çelik malzemelerin düşmesi sonucu ağır yaralandı. Talihsiz operatör, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen, Nihat Z. olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

SON YOLCULUĞUNA FENERBAHÇE FORMASIYLA UĞURLANDI

Nihat Z. için Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Barbaros İmam-ı Azam Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Yunusemre belediye başkan yardımcıları Haydar İzci ve Özge Arslan, Z. ailesinin yakınları, iş arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede Nihat Z.'nin tabutunun üzerine çok sevdiği Fenerbahçe forması konuldu.

EŞİ ELİNDE TUTTUĞU FOTOĞRAFINA BAKARAK GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Nihat Z.’nin eşi Türkan Z., eşinin fotoğrafına bakarak gözyaşlarına boğuldu. İki çocuk babası olan Nihat Z., küçük oğlu İlhan Tura’nın (1) doğum gününü henüz üç gün önce kutlamıştı. Cenaze namazının ardından Z.'nin naaşı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: İHA