Yunusemre Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmetine sunulan Süreyya Tabiat Parkı yeni etkinliklerle gündeme geliyor. Son olarak Süreyya Tabiat Parkı’nda ‘Süreyya’da Kadınlar Buluşuyor’ etkinliği düzenlendi. ‘Kekler, Börekler Sizden; Çaylar ve Canlı Müzik Bizden” sloganıyla başlatılan etkinlikte kadınlar, doğanın eşsiz güzelliğiyle doyasıya eğlendi.

KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar ve çok sayıda kadın katıldı.

Etkinlikte Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Arslan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Kılınçlar kadınlarla tek tek sohbet ettikten sonra halay çekti.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, oldukça güzel bir etkinlikte kadınlar ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Börekleri ve keklerini getiren kadınlar, Yunusemre Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle doğanın eşsiz güzelliği içinde dolasıya eğlenme fırsatı buldular. Etkinlik sayesinde bir günde olsa kadınlar hayatın stresinden uzak kalarak çocuklarıyla gönüllerince eğlendiler. ‘Süreyya’da Kadınlar Buluşuyor’ etkinliğimiz her hafta Çarşamba günü saat 10.00 -17.00 arasında gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılmak isteyen kadınlar ücretsiz olarak otobüslerle Süreyya Tabiat Parkı’na taşınacak. Tüm kadınları her hafta gerçekleştirilecek bu etkinliğe bekliyoruz.” diye konuştu.

Manisa OSB Kavşağı’nda çalışmalar ne aşamada? Son görüntüler geldi! Manisa OSB Kavşağı’nda çalışmalar ne aşamada? Son görüntüler geldi!

SÜREYYA TABİAT PARKI’NDA EMEKLİLERE ETKİNLİK

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Süreyya Tabiat Parkı’na tüm vatandaşları beklediklerini vurgulayarak “Belediye Başkanımız Semih Balaban her daim halkımıza yönelik örnek hizmetleri hayata geçiriyor. Önümüzdeki günlerde emeklilerimize de Süreyya Tabiat Parkı’nda etkinlik yapacağız. Toplumun her kesiminden vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz sürecek” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi