Narin Güran nasıl öldürüldü? Ölüm nedeni belli oldu! Narin Güran nasıl öldürüldü? Ölüm nedeni belli oldu!

Kırkağaç Belediyesi, Ağustos ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Üstün Dönmez başkanlığında Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Toplantıda, ilçeye dair gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. En dikkat çeken karar ise Kırkağaç'ın Kurtuluşunun 101. yılı ve 46. Kavun Festivali'nin tarihleri oldu. Festival, 1-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Çam Mesire alanında yapılacak.

Belediye Başkanı Üstün Dönmez, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, birkaç yıldır düzenlenemeyen Çam Festivali'ne hasret kaldıklarını belirtti. Mayıs ayında düzenlenen festivalin ardından hemşerilerden gelen yoğun talep doğrultusunda, Kavun Festivali'nin de Çam konseptinde çadırların arasında eğlence dolu bir etkinlik olarak planlandığını söyledi.

"Festival, 1-15 Eylül tarihlerinde Çam Mesire alanında Çam Festivali havasında geçecek. Hemşerilerimize çok güzel sürprizlerimiz olacak. Dolu dolu etkinlik programını yakın zamanda hesaplarımızdan duyuracağız," diyen Dönmez, bu kararın alınmasında emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

Festival süresince çeşitli etkinlikler, eğlenceler ve sürprizler ile dolu dolu bir programın hazırlandığı belirtildi. Kırkağaç halkı ve ziyaretçiler, festival boyunca Kırkağaç'ın eşsiz kavunlarıyla buluşmanın yanı sıra, Kurtuluş'un 101. yıl dönümünü coşkuyla kutlama fırsatı bulacaklar. Belediye Başkanı Dönmez, alınan kararların ilçeye hayırlı olmasını dileyerek toplantıyı sonlandırdı.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK