Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Çeşnigir Cami yakınlarında bulunan bir apartman, ciddi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 5 yıl önce boşaltılan bina, zamanla aşırı derecede deforme oldu ve beton parçaları yola düşmeye başladı. O anları kaydeden bir vatandaş, tehlikenin büyüdüğünü ve yetkililere defalarca başvurduklarını, ancak hiçbir yanıt alamadıklarını belirtti.
Bina çevresindeki yolun, çocukların oyun alanı olduğunu ifade eden vatandaş, "Kendi kendine yıkılıyor bu bina. Yolda çocuklar oynuyor. Her yer toz duman içinde. Ne kadar yetkili aradıysak kimse gelmedi. Hiç kimse ilgilenmiyor. Burada bir çocuk ölsünler diye mi bekliyorlar? Bu bina boşaltılalı 5 sene oldu." diyerek, yetkililerden acil müdahale talep etti.
Vatandaşlar, tehlikeli durumda olan binanın yıkılmasının, çevredeki insanlara büyük zarar verebileceğinden endişe ediyor.
Durumun ciddiyetine dikkat çeken mahalle sakinleri, hızlı bir şekilde önlem alınmasını istedi.