Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde merhum hayırsever iş insanı Hüseyin Gümüşlü'nün ölümünden kısa bir süre önce imzaladığı Karacaali Mahallesi Sağlık Evi protokolü, oğulları ve torunu tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarına başlanan sağlık evinin tamamlanmasıyla birlikte, merhum Gümüşlü'nün ismi yaşatılacak.

Sarıgöl’de pek çok hayır işine imza atan Hüseyin Gümüşlü, ölümünden kısa süre önce İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Karacaali Mahallesi’ne sağlık evi yapılması için protokol imzalamıştı.

Merhum Gümüşlü’nün bu sözü, oğulları Mehmet ve Nebi Gümüşlü ile torunu Hüseyin Gümüşlü tarafından sahiplenilerek inşaat çalışmalarına başlandı. Sağlık evi, Sarıgöl Belediyesi'nin desteğiyle hızla inşa ediliyor.

A W294569 02

Adı Sağlık Evi’ne Verilecek

Gümüşlü ailesi, mahalleye verdikleri sözü tutarken, yeni yapılacak sağlık evine "Karacaali Mahallesi Hüseyin Gümüşlü Sağlık Evi" adı verilecek. Torunu Hüseyin Gümüşlü, "Dedemin yaptırmak istediği sağlık evini inşa etmeye başladık. Tamamlandığında adı dedemin ismini taşıyacak. Bu yüzden çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Demirci-Salihli yolunda son durum! Demirci-Salihli yolunda son durum!

A W294569 01

Belediye Başkanı ve Muhtar Destek Verdi

Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Hüseyin Gümüşlü’nün sağlık evi sözü verdiğini ve oğulları ile torununun bu sözün arkasında durduğunu belirterek, belediye olarak projeye destek verdiklerini söyledi. Karacaali Mahallesi Muhtarı Adem Kır ise yıkım çalışmalarının başladığını ve projenin üç-dört ay içinde tamamlanacağını dile getirerek mutluluğunu paylaştı.

A W294569 03

Kaynak: İHA