Manisa’da 7 Ekim 2024 Pazartesi günü hava koşulları gün boyunca değişken olacak. Sabah saatlerinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı şehirde, öğleden sonra bulutlar dağılacak ve parçalı bulutlu bir hava görülecek. Akşam saatlerinde ise hava az bulutlu olacak. Gün boyunca sıcaklıklar artış gösterirken, akşam saatlerinde ise düşüşe geçecek.

Önce Pazartesi günü hava durumuna ardından yeni haftanın Manisa hava durumu raporlarına bakalım...

Manisa Hava Durumu Raporu: 7 Ekim 2024 Pazartesi

Manisa’da 7 Ekim 2024 Pazartesi günü, sabah saatlerinde gök gürültülü sağanak yağışlarla başlayacak, ancak günün ilerleyen saatlerinde hava açılacak ve sıcaklık 31 dereceye kadar çıkacak. Akşam saatlerinde ise hava serinleyecek ve 21 dereceye kadar düşecek. Yağışlara ve sıcaklıklardaki değişimlere karşı tedbirli olmanızda fayda var.

Sabah Saatlerinde Yağış Bekleniyor

Manisa’da 7 Ekim sabahı, gök gürültülü sağanak yağışlarla başlayacak. Hava sıcaklığı 21 derece civarında olacak. Sabah erken saatlerde dışarı çıkacak vatandaşların yağışa karşı tedbirli olmaları, şemsiye bulundurmaları tavsiye ediliyor. 

Öğleden Sonra Hava Parçalı Bulutlu

 Sabah yaşanan yağışların ardından, öğle saatlerinde hava parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı 31 dereceye kadar çıkacak ve nem oranı düşecek. Öğle saatlerinde dışarıda olanların sıcak havaya dikkat etmeleri, güneşten korunmaları öneriliyor.

Akşam Saatlerinde Az Bulutlu Hava Bekleniyor

Akşam saatlerine doğru bulutlar daha dağılacak ve hava az bulutlu hale gelecek. Sıcaklık 23 dereceye kadar düşerken, akşam serinliği hissedilecek. Akşam saatlerinde dışarı çıkacak vatandaşların daha rahat bir hava ile karşılaşacakları tahmin ediliyor.

5 Günlük Manisa Hava Durumu: Yeni Haftada Sıcaklıklar Düşecek!

Manisa'da 7 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan gökgürültülü sağanak yağışlar, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların düşmesine sebep olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 7 Ekim Pazartesi'den itibaren beklenen hava durumu tahminlerini açıkladı. İlk olarak gökgürültülü sağanak yağışların etkisiyle sıcaklık 15 dereceye kadar düşecek, en yüksek sıcaklık ise 31 derece olacak.

8 Ekim Salı günü hava durumu az bulutlu olacak ve sıcaklıklar 17 ile 31 derece arasında seyredecek. 9 Ekim Çarşamba ve 10 Ekim Perşembe günlerinde de az bulutlu bir hava bekleniyor. Bu günlerde sıcaklıkların 16 ile 31 derece arasında değişmesi, nem oranının ise 71-72 arasında olacağı öngörülüyor.

Ekim ayında yaz havası… Lodos ve çöl tozu uyarısı geldi! Ekim ayında yaz havası… Lodos ve çöl tozu uyarısı geldi!

11 Ekim Cuma günü de az bulutlu bir hava bekleniyor; sıcaklıklar 16 derece ile 31 derece arasında değişecek. Bu hafta Manisa'da rüzgar hızı ise 6 ile 11 km/s arasında değişecek.

Vatandaşların hava durumuna dikkat ederek hazırlık yapmaları öneriliyor!

 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK