Manisa Ticaret ve Sanayi Odasında döngüsel ekonomi eğitimi Manisa Ticaret ve Sanayi Odasında döngüsel ekonomi eğitimi

Manisa’nın 5 günlük hava tahmin raporu belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sayfasında sıcaklık tahminleri paylaşıldı.

Buna göre Manisa’da hafta sonu yüksek seyredecek olan sıcaklıklar, pazartesiden itibaren sert bir şekilde düşecek. Meteorolojik tahminlere göre düşüş, 12 derecelere ulaşacak.

28-29 Eylül Hava Sıcaklığı Tahmini

Manisa’da 28 Eylül Cumartesi günü ve 29 Eylül Pazar günü için sıcaklık tahminleri de açıklandı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre Manisa’da 28 Eylül Cumartesi günü hava sıcaklığı 36 derece, 29 Eylül Pazar günü ise 34 derece civarında olacak.

30 Eylül Pazartesi’ye Dikkat!

Manisa’da eylül ayının son gününde ise sıcaklık sert bir şekilde düşecek. Öyle ki düşüş 12 derecelere ulaşacak. Meteorolojik tahminlere göre Manisa’da 30 Eylül Pazartesi günü sıcaklık beklentisi 23 derece… 1 Ekim Salı günü ise beklenen sıcaklık değeri 24 derece…

Manisahavasıcaklığı

Profesörden de Benzer Uyarı Geldi

Öte yandan Hava durumu tahminleriyle ilgili bir açıklama da Profesör Doktor Orhan Şen'den geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şen, şöyle dedi:

Türkiye’de hafta sonu yağış yok. İç ve batı bölgelerde sıcaklık ortalamanın üzerinde. Marmara ve iç bölgelerde sabah ve gece sis var. İstanbul 29 İzmir 31 Adana 37 Antalya 33 Ankara 27 C. Güzel bir hafta sonu olacak. Değerlendirin.

Pazartesi sabah erken saatlerden itibaren Trakya’dan kuvvetli yağış giriş yapacak. Salı günüde etkili olacak Yağışla birlikte sıcaklıklar 8-10 derece düşecek. Marmara, Ege, Batı Karadeniz bölgeleri sel taşkın riski yüksek. İstanbul Pazartesi Salı 19C ve Antalya Pazartesi riskli 28C

Muhabir: Didem ALTINAY