Manisa'da önümüzdeki hafta hava durumu sakin geçecek. 17-21 Eylül tarihleri arasında hava durumu genel olarak parçalı bulutlu olacak.

Sıcaklıklar hafta boyunca en düşük 18 derece, en yüksek ise 31 derece olarak ölçülecek. Nem oranları yüzde 28 ila yüzde 92 arasında değişirken, rüzgar hızları ise 10-15 km/sa arasında olacak. Hava koşulları, açık havada yapılacak etkinlikler için uygun görünse de yüksek nem oranı nedeniyle özellikle öğle saatlerinde sıcaklık hissedilebilir.

17 Eylül Salı günü, Manisa'da hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklar en düşük 19 derece, en yüksek ise 31 derece olarak tahmin ediliyor.

18 Eylül Çarşamba günü de parçalı bulutlu bir havayla devam edecek. Hava sıcaklıkları yine en düşük 19 derece, en yüksek 31 derece seviyelerinde olacak.

19 Eylül Perşembe günü de benzer bir hava durumu bekleniyor. Bu gün, en düşük sıcaklık 18 derece, en yüksek sıcaklık ise 30 derece olacak.

20 Eylül Cuma günü Manisa'da hava yine parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en düşük 18 derece, en yüksek 31 derece seviyesinde seyredecek.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK’dan ‘çift ödeme iadesi’ açıklaması Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK’dan ‘çift ödeme iadesi’ açıklaması

Son olarak, 21 Eylül Cumartesi günü de parçalı bulutlu geçecek. Sıcaklıklar en düşük 18 derece, en yüksek 30 derece civarında olacak. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK