Manisa’da fabrika kurmaya hazırlanan Çinli BYD, Paris Otomobil Fuarı'nda Sealion 7 modelinin Avrupa lansmanını gerçekleştirirken, gelişmiş teknolojileriyle dikkat çekti.

Çinli otomobil üreticisi BYD, 2024 Paris Otomobil Fuarı'nda yeniliklerini sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Markanın öne çıkan modeli, tamamen elektrikli Sealion 7, Avrupa pazarına tanıtıldı. Sealion 7, sportif SUV tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle büyük ilgi gördü.

670Dfdc43Dfbd491

BYD, iki yıl önce Paris Otomobil Fuarı'nda Avrupa'daki ilk önemli çıkışını yapmıştı. Bu yıl ise Sealion 7 ile elde ettiği hızlı büyümeyi kutladı.

Sealion 7, BYD'nin Okyanus Serisi'nin en yeni üyesi olup, tamamen elektrikli ve hibrit motor seçenekleriyle Avrupa'daki kullanıcılar için ideal bir model olarak öne çıkıyor.

Byd Sealion 7 Review 17

BYD Sealion 7’de Ne Özellikler Var?

Blade Batarya ve Cell-to-Body (CTB) gövde yapısı sayesinde üst düzey performans ve dayanıklılık sunan araç, 0-100 km/sa hızlanmasını 4,5 saniyede tamamlayabiliyor. Ayrıca, 230 kW hızlı şarj desteği ile uzun yolculuklar için ideal bir seçenek haline geliyor.

BYD, SEALION 7 ile Avrupa'da büyümesini sürdürüyor. İlk olarak ATTO 3, HAN ve TANG modelleriyle Avrupa pazarına adım atan marka, şimdi SEALION 7 ile yelpazesini genişletiyor. BYD'nin Türkiye ve Macaristan'da açılması planlanan üretim tesisleri ise markanın Avrupa'daki varlığını daha da güçlendirecek.

Soma’da otobüsçülerden kadın cinayetlerine tepki Soma’da otobüsçülerden kadın cinayetlerine tepki

B1 Efpy

Kaynak: Manisa Kulis Haber