Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Atatürk Mahallesi sakinleri, sokaklarda yaşayan yaralı ve aç yavru köpekler için belediyeden yardım istedi. Mahalle sakinleri, belediye yetkililerinin hayvanları toplamalarını talep ederken, bölgeye gelen bir veterinerin “Siz cahilsiniz, bu hayvanları siz doyurun” diyerek hakaret ettiğini iddia etti.

Müdür Aktaş’tan Jandarma Komutanı İlhan Şen’e hayırlı olsun ziyareti Müdür Aktaş’tan Jandarma Komutanı İlhan Şen’e hayırlı olsun ziyareti

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Atatürk Mahallesi Küme Evleri’nde yaşayan vatandaşlar, mahalledeki 9 yavru köpeğin yaralı ve aç olduğunu fark ederek belediyeye başvurdu. Köpeklerin bu zor durumundan endişe duyan mahalle halkı, köpeklerin tedavi edilmesi ve barınaklara alınması için yardım talep etti.

Belediyeye yaptıkları çağrı sonrasında bölgeye gelen bir veterinerin, mahalle sakinlerine hakaret ettiğini iddia eden bir vatandaş, olayın kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

Mahalle sakinlerinden biri, veterinerin kendilerine "Siz cahilsiniz, hayvanları siz doyurun" dediğini belirterek, “Biz hayvanları doyuracak durumda değiliz. Kendi geçimimizi zor sağlıyoruz. Kemik bile bulamıyoruz, bu hayvanları nasıl doyuralım? Belediyeden yardım istedik, ancak böyle bir tepkiyle karşılaştık. Durum böyle olunca biz ne yapabiliriz?” diye sitem etti.

“HAKARET ETMEDEN KÖPEKLERİ TOPLAYIN!”

Belediyenin bir an önce olaya el atmasını ve köpeklerin toplanarak bakıma alınmasını isteyen mahalle sakinleri, “Hayvanlar burada zor durumda. Bizim halimizi görün. 9 tane yavru köpek bu hale gelmiş. Belediye doyurmuyorsa, ben hiç doyuramam. Bir el atın artık. Hakaret etmeden ama. Gelip de bize cahilsiniz diyerek toplamayın. Belediyenin bu konuda çözüm üretmesini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi