Aksu Mesire alanı Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bulunuyor. Ailelerin genelde tercih ettiği yer olan bu mesire alanı özellikle hafta sonları tercih ediliyor.

MANİSA’DA KAFA DİNLEMEYE BİRE BİR

Aksu Mesire alanı Manisa’nın en güzel mesire alanlarından biridir. Kafa dinlemek isteyen vatandaşların uğrak noktası olan Aksu mesire alanı kış gelmeden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bakanlık duyurdu! Okullara 30 bin temizlik personeli alınacak Bakanlık duyurdu! Okullara 30 bin temizlik personeli alınacak

Genellikle yazın sıcak ve güzel havanın etkisiyle vatandaşlar aileleriyle Aksu mesire alanına gidiyor. Hem cıvıl cıvıl kuş sesleriyle, hem de yeşil doğasıyla adeta görenleri mest ediyor.

Aksu Mesire alanı bol bol fotoğraf çekmek için yeterli görsel zenginliğe sahiptir. Ayrıca mesire alanı kent merkezine yakın olduğu için sıklıkla tercih ediliyor.

Göleti, mini bir hayvanat bahçesi, çocuk oyun parkı ve eşsiz doğası bulunan Aksu Mesire alanı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Birbirinden bağımsız kamelyalar ve oturma alanları, çeşmeler, otopark, mini hayvanat bahçesi, ziyarete gelenlerin yakından ilgisini çekiyor.

AKSU MESİRE ALANINDA NELE YAPABİLİRSİNİZ?

Aksu Mesire alanında, ailenizle keyifli vakit geçirebilir, yeşilliklerin arasında doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Oturma alanlarında ayrıca piknik de yapabilirsiniz.  

Kaynak: Haber merkezi