Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Manisa’dan katılan bir kadının görümcesini aradığı anlar gündem oldu. Manisa’dan programa katılan Aynur Aydın isimli kadın, görümcesi Şükran Yıldırım’dan 88 gündür haber alamadıklarını ifade ederek, program sunucusu Müge Anlı’dan yardım istedi.

“Oğluna ve Eşine Defalarca Söyledim, Ama Kimse Aramıyor”

Kaybı ihbar eden kadın, görümcesinin 30 Temmuz'dan bu yana kayıp olduğunu belirtti. Kadın, “Görümcem 3 aydır yok. Oğluna ve eşine defalarca söyledim, ama kimse aramıyor. Öldü mü, kaldı mı bilmiyorum; bir haber almak istiyorum.” dedi.

Aydın, ayrıca “4 tane çocuğu var, eşi var. Mutlu olduklarını zannediyorduk ama 30 Temmuz’dan bu yana hiçbir haber alamıyoruz. Aslında geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda da evden ayrılmıştı. 3-4 gün yeğeninin evinde kaldı. Çocukları, gitti ikna geri getirdiler. Ama çok fazla durmadı 20 gün kadar durup tekrar gitti. Önceki gidişinde yeğeninde kaldığı için biz çok endişelenmedik. Ama bu sefer hiç haber yok. Kadın doktora bile gitmemiş diyorlar. Bu kadın şeker hastası…” açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada sıkça dolanmıştı… Manisa Emniyetinden açıklama var Sosyal medyada sıkça dolanmıştı… Manisa Emniyetinden açıklama var

“Kız Kayıp Anne Vefat Etti”

Müge Anlı, Yıldırım’ın kaybıyla ilgili olarak, “Sever miydin görümceni?” diye sordu. Cevap olarak, Aydın, “Severdim, neden sevmeyeyim?” yanıtını verirken ayrıca kaynanası yanı kayıp kadının annesinin 27 Eylül'de vefat ettiğini ve bu süreçte Şükran’ın adını sayıklayarak öldüğünü aktardı.

Kaybolmadan Önce Yüklü Miktarda Para Aldı

Şükran Yıldırım’ın kaybolmadan önce 1.000 dolar, 2 bilezik ve 6.000 TL ile birlikte 600.000 TL değerinde bir miktar parayı bankadan çektiği iddia ediliyor. Kaybı ile ilgili endişelerini dile getiren Aydın, “Bu parayla başına bir şey mi geldi? Yolda birisi vurup elinden aldı mı? Hiçbir fikrimiz yok.” dedi.

Aylardır Haber Alınamıyor

Yıldırım’ın, kaybolmadan önce iki küçük çocuğuna, “Ben gideceğim, bir iş bulup düzenimi kurup sizi yanıma alacağım,” dediği belirtildi. Ancak, o zamandan beri ne kendisinden ne de akrabalarından herhangi bir haber geldi. Ayrıca, Şükran’ın kaybolduğu gün, İstanbul Maltepe’de bulunduğu ve o günden sonra kendisinden haber alınamadığı vurgulandı.

Kayıp kadının yengesi, “Şükran, eğer sağsan ‘ben sağım’ demen bile yeter,” diyerek Yıldırım’dan bir mesaj almak istediğini dile getirdi. 

Kaynak: Haber Merkezi