Takımın en genç sporcusu 2015 doğumlu Fatih Veliler hem gençler kategorisinde hem de 1500 UKD altı kategori de yarışarak dokuz maçından altısını alıp iki kategoride de Türkiye ikincisi oldu.

Minikler kategorisi bulunmamasına rağmen, kendinden yaşça büyük usta oyuncularla yaptığı müsabakaların altısını kazanarak Ülkemizin en minik Türkiye şampiyonu olma unvanını elde etti.

Kulüp Başkanı Mehmet Göktaş, görme engelli minik sporcuyu Türkiye çapında elde ettiği bu başarıyı kutlayarak ailesine ve kendisini yetiştiren hocalarına teşekkür etti.

Başkan Göktaş aynı zamanda minik sporcuya gerekli desteğin verilmesi halinde, Fatih'in ileride dünya çapında bir sporcu olacağına inandığını söyleyerek özellikle yerel yöneticilerden Fatih'in gelişmesi için destek istedi.

Başkan Göktaş Fatih'in kendinden yaşça büyük abilerini, ablalarını kolaylıkla yenebildiğini söyleyerek Fatih için yetkililerden destek istedi.

Yeni Malatyaspor maçının biletleri satışa çıktı Yeni Malatyaspor maçının biletleri satışa çıktı

Spor Kulübü'nde çeşitli kursların yanında Satranç kursunun da en kısa sürede açılacağını söyleyen Başkan Mehmet Göktaş genç görme engellileri de spor kulübüne davet etti.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL