Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin değerli üyelerinden ve basın sektörünün kıymetli isimlerinden Ergun Onarır vefat etti. İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin de bir üyesi olan Onarır, uzun yıllar basın sektöründe önemli görevlerde bulunmuştu. Manisalı olan ve sürekli basın kartı sahibi olan Onarır, bir süredir yakalandığı hastalık nedeniyle tedavi görmekteydi.

Onarır, Hür Işık ve Işık gazetelerinde görev yaptıktan sonra İzmir’de Hürriyet ve Yeni Asır gazetelerinde de hizmet vermişti. Basın camiasının saygın isimlerinden biri olarak tanınan Onarır’ın vefatı, gazetecilik camiasında derin bir üzüntü yarattı.

Manisa dahil 23 ilde DEAŞ’a darbe! 88 şüpheli yakalandı! Manisa dahil 23 ilde DEAŞ’a darbe! 88 şüpheli yakalandı!

Cenazesi, yarın (26 Ağustos 2024) öğle namazının ardından Manisa Hatuniye Camii’nde kılınacak ve Eski Çatal Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, paylaştığı taziye mesajında, “Basın sektöründe Manisa’dan yetişen ışık ve Hür ışık gazetesinden sonra İzmir’de Hürriyet ve Yeni Asır gazetelerinde çalışan Manisa Gazeteciler Cemiyeti üyesi de olan saygı değer ağabeyimiz Ergun Onarır’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Muhabir: AHMET ÜNSAL