Dünyanın en önemli ve en eski spor organizasyonu olan olimpiyatlar başladı. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na Fransa'nın başkenti Paris'teki görkemli açılış töreni ile start verildi. Sporcuların geçit yaptığı törenlere ise LGBT temaları damga vurdu. Tören alanında sergilenen koreografilerde birçok LGBT dansçı olması dikkat çekti.

Manisalı Vekilden Tepki Geldi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da olaylara kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan ve “İnsanlık adına bir utanç vesilesi” ifadeleriyle açıklamasına başlayan Yenişehirlioğlu şöyle dedi:

“Toplumu ayakta tutan aileyi hedef alan, erkeği erkekten, kadını kadından uzaklaştırmak suretiyle sinsi bir hastalık gibi etrafa yayılan sefilliğin son perdesi, Paris2024 Olimpiyat Oyunları’nda müstekreh yüzünü göstermiştir.

Bizzat ahlâka savaş açan, insanın fıtratıyla cebelleşen bu şebeke; değerlerin, inançların, şeref ve haysiyetin üzerinde tepinmektedir.

Dışarıdan yıkamadıkları, saldırmakla sarsamadıkları, vurmakla sendeletemedikleri toplumları; ruhî bir pandemi yaratarak infilakın eşiğine sürükleyenlerin hain emellerinin farkındayız.

Köye baskın… 37 kişi öldü! Köye baskın… 37 kişi öldü!

Bu şebekenin; kullandığı renkler, seçtiği süslü cümleler, taktığı maskeler, paçavradan bozma kostümler insanlığa edilen ihanetin enstrümanlarıdır.

Bu garabet, spor organizasyonlarını dahi; çapsız, çelimsiz, ahlaksız ve edepsiz emellerine payanda olarak görenlerin gerçek yüzünü ifşa etmiştir.

Başörtülü sporcuya gösterdiği nobran tavrı bizzat insanın fıtratını hırpalayan, ruhunu istismar eden bu çapulculara göstermekten aciz olan Fransa’yı ve organizasyon yetkililerini esefle kınıyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi