Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, eylül ayı boyunca aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sonuç verdi. 1-30 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalar kapsamında toplam 565 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Manisa’daki yangın 28 saat sonra kontrol altında Manisa’daki yangın 28 saat sonra kontrol altında

Yapılan çalışmalarda, ifadeye yönelik aranması bulunan 279 şahıs, 0-5 yıl arası hapis cezası bulunan 226 şahıs, 5-10 yıl arası hapis cezası bulunan 35 şahıs, 10-20 yıl hapis cezası bulunan 19 şahıs ve 20 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 6 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 286'sı, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, hırsızlık ve kasten öldürme suçlarından uzun süreli hapis cezası olan bazı şahıslar da operasyonlarda yakalandı. Hırsızlık suçundan 43 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D., 27 yıl hapis cezası bulunan C.A., 24 yıl hapis cezası bulunan F.Y., 23 yıl hapis cezası bulunan T.D., 22 yıl hapis cezası bulunan H.Y. ve uyuşturucu ticareti suçundan 20 yıl hapis cezası bulunan Y.Ç. gibi isimlerin de aralarında bulunduğu şahıslar, güvenlik güçlerinin başarılı çalışmaları sonucunda yakalandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalarla önemli bir başarı elde etti. Eylül ayında gerçekleştirilen operasyonlar, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla devam edecek. Emniyet yetkilileri, suçla mücadele konusundaki kararlılıklarını vurgulayarak, toplumun huzurunu sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

  

Kaynak: İHA