Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene Vali Enver Ünlü ve milletvekilleri katıldı.

Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor

Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü, bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı. Etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle başladı.

Tören, Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Anıl Ceylan, törende bir konuşma yaptı.

Etkinliklerde öğrenciler şiirler okudu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Bayat Belediyesi Gençlik Spor Kulübü dans gösterisi sundu. Ayrıca, Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı komandoları da performans sergiledi.

Törenin sonunda, Spil Dağcılık Kulübü üyeleri tarafından 30 Ağustos'ta başlatılan "Zafer Yürüyüşü" kapsamında taşınan Türk bayrakları, protokol üyelerine teslim edildi.

Manisa'nın kurtuluş yıl dönümü töreni, çeşitli etkinliklerle ve protokol üyelerinin katılımıyla büyük bir coşku içinde sona erdi. Törene Manisa Valisi Enver Ünlü, AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Kaynak: AA