Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya’dan Manisa’ya atanan Vali Vahdettin Özkan, Valilik önünde düzenlenen törenle karşılandı ve görevine resmen başladı.

Konya Valiliği görevinden Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa Valisi olarak atanan Vahdettin Özkan, Manisa Valiliği önünde düzenlenen karşılama töreni ile görevine başladı. Özkan, Manisa’ya hizmet etmenin gurur ve heyecanını yaşadığını ifade etti.

Kapadokya’da şaşırtan görüntüler: Gelinliği erkek giydi! Kapadokya’da şaşırtan görüntüler: Gelinliği erkek giydi!

Vali Vahdettin Özkan, Manisa Valiliği önünde düzenlenen tören mangasını selamladıktan sonra Manisa Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu tarafından çiçek takdim edildi.

Protokol üyeleriyle tek tek tokalaşan Özkan, daha sonra makamına geçerek gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“Manisa’nın Kalkınmasına ve Vatandaşların Mutluluğu İçin Çalışacağız”

Vali Özkan, konuşmasında Manisa'nın kalkınmasına ve vatandaşların mutluluğu için çalışacaklarını belirterek, "Şehzadeler şehri Manisa’ya hizmet etmenin gururu ve heyecanı içindeyiz. Hedefimiz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve hizmete erişimini sağlamak" dedi.

Görevine hızlı bir başlangıç yapan Vali Özkan, Manisa’da tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışacaklarını vurguladı. İlk kez Manisa’ya geldiğini belirten Özkan, kenti yaşayarak tanıyacağını ve halkın yaşam kalitesini yükseltmek için var gücüyle çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA