Manisa’nın 11 İlçesinde Enerji Gidecek! | GDZ Elektrik 29 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi Manisa’nın 11 İlçesinde Enerji Gidecek! | GDZ Elektrik 29 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Manisa'da Pazar günü sıcaklıklar 34 derece'ye kadar yükselirken, 30 Eylül Pazartesi günü beklenen yağmurlu hava ile birlikte sıcaklıkların 9 derece birden düşmesi bekleniyor.

Bu ani sıcaklık değişikliği, kenti etkisi altına alacak gökgürültülü sağanak yağışlarla birleşince, vatandaşları hazırlıksız yakalayacak!

Manisa’da Pazartesi Sıcaklık 9 Derece Düşecek!

Manisa'da 30 Eylül Pazartesi günü, beklenen gökgürültülü sağanak yağışlarla birlikte sıcaklıklar 9 derece birden düşerek 25 dereceye kadar gerileyecek.

29 Eylül'de sıcaklıkların 17 derece ile 34 derece arasında olması tahmin ediliyor. Sonraki günlerde, 1 Ekim Salı parçalı bulutlu ve 14 derece ile 26 derece arasında, 2 Ekim Çarşamba ise açık hava ile birlikte sıcaklıkların 13 derece ile 27 derece arasında değişeceği öngörülüyor.

Hava durumunda meydana gelen bu ani değişimlere karşı hazırlıklı olmanızı öneririz!

Ekim Ayında Manisa Hava Durumu Nasıl Olacak?

Manisa'da Ekim ayının ilk iki haftasında hava durumu genel olarak güneşli geçecek. Ancak, hafta sonu daha soğuk günler bekleniyor!

Manisa'da Ekim ayının ilk günleri, güneşli ve sıcak bir hava ile karşılanıyor. 1 Ekim Salı günü, sıcaklık en düşük 12 derece, en yüksek ise 21 derece olacak. Aynı şekilde, 2 Ekim Çarşamba günü de 25 dereceye kadar yükselebilecek sıcaklıklarla güneşin keyfini çıkarabileceğiz.

Devam eden günlerde sıcaklıklar artmaya devam edecek. 3 Ekim Perşembe günü, sıcaklık 28 dereceye ulaşacakken, 4 Ekim Cuma günü bu rakam 30 dereceye çıkacak. Hafta sonu ise, 5 Ekim Cumartesi günü 33 derece ile en yüksek sıcaklıklar kaydedilirken, 6 Ekim Pazar günü bir soğuma bekleniyor; sıcaklık 24 dereceye düşecek.

Haftanın başında, 7 Ekim Pazartesi günü, sıcaklık 26 derece olacak ve hava çoğunlukla güneşli geçecek. Ancak, 8 Ekim Salı günü sıcaklıklar tekrar 25 dereceye gerileyecek.

İlerleyen günlerde ise hava biraz daha bulutlu hale gelecek. 9 Ekim Çarşamba günü sıcaklık yine 25 derece olarak devam edecekken, 10 Ekim Perşembe günü bulutların arasında aralıklı güneş görme şansımız olacak. Sıcaklık bu gün 25 derece olarak tahmin ediliyor.

11 Ekim Cuma gününden itibaren hava durumu daha kapalı bir hale geliyor; çok bulutlu bir hava ile karşılaşacağız. 11 Ekim’de sıcaklık 24 derece, 12 Ekim Cumartesi’de 25 derece ve 13 Ekim Pazar’da yine 25 derece olarak ölçülecek. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK