Avrupa Haritası Yayınlandı! Manisa’da Etkili Olacak! | 19-23 Eylül Manisa Hava Durumu Avrupa Haritası Yayınlandı! Manisa’da Etkili Olacak! | 19-23 Eylül Manisa Hava Durumu

 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Manisa için sarı kodlu yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji’den alınan verilere dayanarak yapılan açıklamada, Manisa’nın da aralarında bulunduğu 22 ilde sarı kod ile uyarı yapıldığı belirtildi. Özellikle ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Manisa’da Yağışlar Etkili Olacak!

Manisa'da yaşayan vatandaşların, yağışlar nedeniyle oluşabilecek tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları, AFAD ve Meteoroloji’nin yapacağı uyarıları yakından takip etmeleri önem taşıyor.

AFAD, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini ve özellikle ulaşımda yaşanabilecek aksamalar gibi olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini belirtti.

Turuncu kod uyarısı yapılan Kırklareli ve Tekirdağ'da 57 ihbar alındığı ve Karabük'te 5 kişinin tahliye edildiği bilgisi de paylaşımda yer aldı.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK