Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında, efsane rock yıldızı Teoman ile başlayıp 12 Eylül’de Rubarto ile zirve yapacak. Manisa’ya 30 Ağustos Zafer Bayramı, ‘Kurtuluş Haftası’ etkinlikleri kapsamında birçok ünlü yıldız gelecek. Manisa’nın dört bir yanında düzenlenecek etkinliklerle, Zafer Bayramı coşkusu günlerce sürecek.

ŞEHZADELER’DE TEOMAN’IN ENERJİSİ

 Manisa’nın merkez ilçesi Şehzadeler’de 30 Ağustos akşamı, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek etkinlikte Türk rock müziğinin duayenlerinden Teoman sahne alacak. Teoman’ın performansı, 'Kurtuluş Haftası' etkinliklerinin başlangıcını yapacak ve şehrin dört bir yanında sürecek olan coşkulu kutlamaların ilk adımını atacak.

Ekran Alıntısı-144

AKHİSAR’DA ALİ ALTAY VE SERTAB ERENER KONSERLERİ

Akhisar ilçesinde, ‘Kurtuluş Haftası’ 30 Ağustos’ta Ali Altay’ın konseri ile başlayacak. Şehirdeki etkinlikler, 6 Eylül’de Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener’in sahne alacağı konserle devam edecek. Sertab Erener’in performansı, Akhisar’daki kutlamalara büyük bir enerji katacak.

Sertab Erener

TURGUTLULAR DJ BURAK VE CEM BELEVİ’YLE EĞLENCEYE DOYACAK

Turgutlu’da, 30 Ağustos’ta DJ Burak’ın enerjik performansı ile başlayacak olan etkinlikler, Cem Belevi’nin popüler şarkılarıyla devam edecek. Bu kutlamalar, katılımcılara unutulmaz bir eğlence deneyimi sunacak.

KIRKAĞAÇ’TA EYPİO VE RUBATO İLE MÜZİK ZİYAFETİ YAŞANACAK

Kırkağaç’ta ‘Kurtuluş Haftası’ etkinlikleri, kortej yürüyüşü ve fener alayı ile başlayacak. Etkinliklerin doruk noktası, 11 Eylül’de rap müziğin sevilen isimlerinden Eypio’nun sahne alması ile yaşanacak. Haftanın son büyük konseri ise 12 Eylül’de Rubato’nun en sevilen şarkılarıyla Kırkağaç’ta gerçekleşecek.

SALİHLİ EN FAZLA KONSER DÜZENLEYEN İLÇE

Salihli, bu yıl ‘Kurtuluş Haftası’ kapsamında en fazla konser düzenleyen ilçe olarak dikkat çekiyor. Salihli Belediyesi tarafından açıklanan programa göre, etkinlikler 2 Eylül’de Gökçe’nin sahneye çıkmasıyla başlayacak. Ardından 3 Eylül’de Nez & Hakan Peker, 4 Eylül’de Pera ve 5 Eylül’de İrem Derici performanslarıyla devam edecek. Salihli, bu yıl adeta bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak.

Irem Derici-1

Otomotivin devleri Manisa’ya geliyor! Tarihler açıklandı Otomotivin devleri Manisa’ya geliyor! Tarihler açıklandı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI VE KURTULUŞ HAFTASI KONSER PROGRAMI

30 Ağustos, Şehzadeler: Teoman

30 Ağustos, Akhisar: Ali Altay

30 Ağustos, Demirci: Ali Çakar

30 Ağustos, Turgutlu: DJ Burak ve Cem Belevi

2 Eylül, Salihli: Gökçe

3 Eylül, Salihli: Nez & Hakan Peker

3 Eylül, Selendi: Ali Çakar

4 Eylül, Sarıgöl: Emre Fel

4 Eylül, Kula: Manuş Baba

4 Eylül, Salihli: Pera

5 Eylül, Salihli: İrem Derici

5 Eylül, Alaşehir: Ceylan Ertem

5 Eylül, Gölmarmara: Cengiz Kurtoğlu

6 Eylül, Akhisar: Sertab Erener

6 Eylül, Ahmetli: Manuş Baba

7 Eylül, Turgutlu: İkilem

7 Eylül, Saruhanlı: Leman Sam

8 Eylül, Şehzadeler: Funda Arar

11 Eylül, Kırkağaç: Eypio

12 Eylül, Soma: Ceylan Ertem

12 Eylül, Kırkağaç: Rubato

Kaynak: Manisa Kulis Haber