Fuarda son gün değerlendirmesi yapan Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçın, iç ve dış pazarda hızlı bir şekilde ilerlediklerini ve yeni ihracat bağlantıları kurduklarını belirtti.
"Yabancı Misafirlerle Güçlü İlişkiler Kurduk"
Yusuf Yalçın, fuarın son günü itibarıyla başarılı bir etkinlik geçirdiklerini ifade etti. Yalçın, "Her yıl olduğu gibi fuarlara yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Standımızı faaliyete geçirerek hem mevcut müşterilerimizle hem de yeni müşterilerle ilişkilerimizi güçlendirdik. Bu yıl özellikle yabancı misafirlerimizle oldukça sıkı ilişkiler kurduk. Bu başarımızdan dolayı mutluyuz" dedi.
"Mevcut Müşterilerle Yeni Sözleşmeler Yapıyoruz"
Cemar Mermer’in başarılı bir fuar süreci geçirdiğini vurgulayan Yalçın, "Fuarda sadece mevcut müşterilerimizle değil, yeni müşterilerle de iş birliği yaptık. Bu fuar, sadece yeni sözleşmeler yapmakla kalmayıp, aynı zamanda yeni bağlantılar kurmak için de büyük bir fırsat sundu. Biz mevcutla yetinmeyip, her zaman daha ileriye gitmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
"Yeni İhracatlarla İç Piyasada Hızla İlerliyoruz"
Fuarda yabancı dil bilen ekiplerinin de aktif rol oynadığını belirten Yalçın, "İhracatta Fransızca, İspanyolca, Arapça ve İngilizce konuşan arkadaşlarımız, dünyada birçok farklı pazarda faaliyet gösteriyor. Bu dildeki iletişim sayesinde ihracatımız hızla ilerliyor. İç piyasada da hızlı bir şekilde ilerliyoruz" dedi.
Rustica Standı da Fuar’da Yerini Aldı
Cemar Mermer'in alt kuruluşu olan Rustica'nın standının da fuarda yer aldığını söyleyen Yalçın, "Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Rustica için fuarda açtığımız stand, büyük ilgi gördü. Bu da bizim için bir başka başarı oldu" diye belirtti.