MasterChef’in sivri dilli yarışmacısı Deniz Yılmaz, Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu.

Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Torreira ve Devrim Özkan evleniyor!

Deniz Yılmaz geçen ay yarışmadan elenmişti. Pınar Kerimoğlu’nun programına konuk olan Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“BEN ASLINDA ÇOK SAKİN VE UYSAL BİR İNSANIM”

Pınar Kerimoğlu’nun "Yarışma ve yarışmadaki tavırların hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna cevap veren Deniz Yılmaz, "Yarışmada ben çok abartıldım. Benim hal ve hareketlerim de abartıldı, benim tavırlarım da abartıldı, sinirim de abartıldı. Ben aslında çok sakin, çok uysal bir insanım ama yarışmada canımı sıkan insanlar da vardı" dedi.

“YARIŞMAYI BIRAKIP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM”

Deniz Yılmaz, "Yarışmada zorlandığın bir an oldu mu?" sorusuna, "Ana kadroya seçilmek üzereyken bırakıp gitmeyi düşündüm çünkü benim isot’a alerjim var ve bir anda karşıma isot çıktı. Beş saniye durup bırakıp gitmeyi düşündüm ama şefler yanıma gelip neden durgunlaştığımı sordular.

Durumu anlattım ama mecbur isot ile o tarifi yapmak zorunda kaldım. Çok zorlandım, nefesim kesildi, müdahale edildi, o bölümler verilmedi ama sonunda ana kadroya seçildim" şeklinde cevap verdi.

"AYŞE'DE KARAKTER YOK"

bulunan Deniz Yılmaz’a, Pınar Kerimoğlu Ayşe’yi sorunca Deniz, "Ben aslında Ayşe’yi çok seviyordum, onun yarışmada ileri gitmesini, yukarı gelmesini çok istedim ve çok destekledim ama ben hayatta yalan ve inkâra tahammül edemiyorum. Ayşe’yi çok uyardım, bu da yayınlandı ve Ayşe özür diledi ama hatalar yapmaya devam etti. Türk halkı ezilen ve acındıran kişiyi çok sever, bu yüzden Ayşe ön planda duruyor.

Yarışmadan sonra izlerken kimin ne olduğunu çok daha iyi anladım. Kim kameraya oynuyor, kim yalancı, hepsi çok belli oluyor. Ayşe insanlara doğal gibi geliyor ama tamamen kameralara oynuyor. Ayşe’de karakter yok, normal hayatta asla görüşmeyeceğim birisi" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber merkezi