Galatasaray'ın sevilen golcüsü Mauro Icardi, özel hayatıyla gündemden düşmeye devam ediyor. Sık sık eşi Wanda Nara ile paylaşımlar yapan Icardi'nin, geçtiğimiz günlerde “yetişkin içerikler” nedeniyle ayrıldıkları ve bu yüzden üzgün olduğu konuşulmuştu. Ancak çiftin 10 yıllık aşkında ayrılık uzun sürmedi ve ilk barışma sinyalini yine Mauro Icardi verdi.

Icardi ve Wanda Nara Barıştı

Mauro Icardi, sosyal medya hesabından Wanda Nara'nın fotoğrafını paylaşarak takipçilerini şaşırttı. Icardi, Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafı kendi hikayesinde alıntılayarak "Ouch" notunu düştü. Bu paylaşım, ikilinin barıştığının bir göstergesi olarak yorumlandı.

 

Icardi ve Wanda Nara Birbirini Takip Etmeye Başladı

Icardi'nin Wanda Nara'nın fotoğrafını paylaşmasının ardından çiftin birbirlerini yeniden sosyal medyada takibe alması, barıştıkları iddialarını güçlendirdi. Bu gelişme, takipçileri tarafından sevinçle karşılandı ve çiftin tekrar bir araya geldiği yönünde yorumlandı.

Wanda Nara Kimdir? Mauro Icardi'nin Eşi Kaç Yaşında? Nereli? Wanda Nara Kimdir? Mauro Icardi'nin Eşi Kaç Yaşında? Nereli?

Wanda Nara, Icardi’yi L-Gante İle Aldattı Mı?

L-Gante ile samimi pozlar veren ve hatta kendisiyle yatakta pozlar bile veren Wanda Nara ise bu iddialara sonunda yanıt verdi.

Konu hakkında konuşan Nara, "Açıklığa kavuşturulacak bir şey yok, çok fazla yalan söylendi, o benim arkadaşım. Aynı müzik şirketin çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Netflix Anime Önerileri: İzlemeniz Gereken En İyi 15 Anime Netflix Anime Önerileri: İzlemeniz Gereken En İyi 15 Anime

Ne Olmuştu?

Mauro Icardi ve Wanda Nara, sosyal medyada sık sık romantik ve eğlenceli anlarını paylaşan bir çift olarak biliniyorlardı. Ancak son zamanlarda boşanacakları iddia edilmişti. Wanda Nara'nın, Mauro Icardi'yi sosyal medyada takipten çıkarması da gözlerden kaçmamıştı ve bu hamle, çiftin arasının bozulduğunun ve boşanmanın kesinleştiğinin bir göstergesi olarak yorumlanmıştı.

Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile ilgili yaptığı bu sürpriz paylaşım, çiftin tekrar barıştığını ve sosyal medyada birbirlerini yeniden takip etmeye başladıklarını gösteriyor. Bu gelişme, takipçileri ve futbol camiası tarafından ilgiyle takip edilmeye devam edecek gibi görünüyor. 

Kaynak: Haber Merkezi