Akhisarlı bisikletçi kızlar Türkiye şampiyonu oldu Akhisarlı bisikletçi kızlar Türkiye şampiyonu oldu

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Galatasaray'la üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan ve 25 golle gol krallığını kazanan Mauro Icardi, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Kalıyor

Icardi, Arjantin'de eşi Wanda Nara ile katıldığı bir televizyon programında, önümüzdeki sezonda da Galatasaray forması giyeceğini duyurdu. Yıldız futbolcu, "Önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalıyoruz, sonrasına bakacağız ama şu an için Galatasaray’dayım," diyerek sarı-kırmızılı taraftarları sevindirdi.

Icardi ve Nara’nın İstanbul'daki Yaşamı

Programda Icardi, Türkiye'deki yaşamı hakkında da konuştu. "Türkiye'de çok rahat mısınız? Bu kadar rahat olacağınızı düşünüyor muydunuz?" sorusuna, "Hayır, hayır, düşünmemiştim. Beklemediğimiz bir şeydi çünkü ben Milano'dan Paris'e gittik ve Paris'te çok rahattık. Gitmek istemedim ama Wanda sonunda beni ikna etti, 'hadi, bu senin için, kariyerin için, her şey için iyi olacak' dedi ve ikna oldum," dedi.

Eşi Wanda Nara ise İstanbul'u çok beğendiğini belirterek, "Evet, İstanbul'a gittim ve bayıldım. Ben de gitmiştim. Çocuklarla gitmiştim. O bilmiyordu. Yalnız gittim, bir ev aradım. Yani, her şeyi ben organize ettim. Ona oraya gideceğini ve harika olacağını söyledim. O da bayıldı," ifadelerini kullandı.

Galatasaray-Fenerbahçe Rekabeti

Programda, Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti de gündeme geldi. Icardi, "Evet, gerçekten inanılmaz. Beni gerçekten şaşırtan şeylerden biri de bu. Çok büyük bir rekabet tarihi var. Birçok olay olmuş. Özellikle bizim taraf gibisinin burada ve genel olarak Avrupa'da olduğunu sanmıyorum. Ayrıca aralarındaki rekabet sokakta çılgınca!" dedi.

Wanda Nara ise bu rekabetin büyüklüğünü, "Bence River - Boca'dan bile daha büyük," sözleriyle vurguladı. 

Kaynak: Haber Merkezi