Türkiye'nin sevilen pop müzik sanatçılarından Mustafa Sandal ve eşi Melis Sütşurup, 2022 yılında Roma’da evlenerek ilişkilerini resmiyete taşımışlardı. Fakat son dönemde çiftin arasında kriz yaşandığı iddiaları gündeme geldi. İddiaya göre, ikili arasındaki gerginlik sonrası Melis Sütşurup, sosyal medya hesabından "Sandal" soyadını kaldırarak çiftin birlikte çekilmiş fotoğraflarını sildi. Bu gelişme, "Boşanma mı geliyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Hal böyle olunca vatandaşlar da Mustafa Sandal’ın Eşi Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında ve nereli? ayrılık iddiaları doğru mu? gibi soruları aratmaya başladı. İşte bu soruların cevapları…

Şarkıcı Hadise'nin Doğum Günü Kutlaması Sosyal Medyada Gündem Oldu Şarkıcı Hadise'nin Doğum Günü Kutlaması Sosyal Medyada Gündem Oldu

Melis Sütşurup Kimdir?

1989 doğumlu olan Melis Sütşurup, moda ve butik işletmeciliği alanında faaliyet gösteriyor.

Daha önceki evliliğinden bir oğlu olan Sütşurup, Mustafa Sandal ile 2018 yılından itibaren bir ilişki yaşamaya başladı.

Bu ilişkilerini 3 Haziran 2022’de İtalya’nın başkenti Roma’da evlilikle taçlandıran çift, evliliklerinde 1,5 yılı geride bıraktı.

Melis Sütşurup Kaç Yaşında ve Nereli?

Mustafa Sandal ile olan ilişkisiyle tanınan ve 1989 doğumlu olan Melis Sütşurup, 2024 yılı itibarıyla 35 yaşındadır. 

Türkiye doğumlu olan Melis Sütşurup'un doğum yeri veya memleketi hakkında ayrıntılı bilgi bulunmuyor.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Boşandı Mı, Ayrıldı Mı?

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un son olarak Londra’da yaşadıkları iddia edilen bir tartışmanın ardından, Sandal’ın tek başına Türkiye’ye döndüğü ve bu olayın ayrılık kararını gündeme getirdiği konuşuluyor. Konuya dair her iki taraf da henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak Sütşurup’un eşinin soyadını kaldırması ve birlikte çekilen fotoğraflarını silmesi, ayrılık söylentilerini güçlendirdi. Sandal’ın ise henüz sosyal medya hesaplarında bu yönde bir değişiklik yapmaması dikkat çekti.

İlişkinin Geçmişi

Melis Sütşurup, Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic ile 2018’de boşanmasının ardından, ünlü sanatçının yeni aşkı olarak basına yansımıştı. Sandal, “Beni Ağlatma”, “Jest Oldu”, “Aya Benzer” gibi hit parçalarıyla tanınırken, özel hayatında da sık sık gündemde yer alıyor.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK