Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre aylardır yaz aylarının kavurucu sıcaklarıyla mücadele eden Manisa ve İzmir, önümüzdeki günlerde şiddetli yağışların etkisi altına girecek.

22 Ağustos Perşembe ile 24 Ağustos Cumartesi tarihleri arasında sıcak ve kuru havanın etkisinde olacak Manisa’da, sıcaklıklar 24 derece ile 38 derece arasında değişecek. Bu süreçte nem oranları yüzde 26 ile yüzde 75 arasında seyredecek ve rüzgar hızları 16-17 km/sa olacak.

İsrail’in saldırısı sonrası çağrı cihazları gündemde! Çağrı cihazı nedir, nasıl çalışır? İsrail’in saldırısı sonrası çağrı cihazları gündemde! Çağrı cihazı nedir, nasıl çalışır?

Önerilen Haber: https://www.manisakulishaber.com/manisaya-yagmur-geliyor-hava-tahmin-uzmani-acikladi

Meteoroloji: Manisa’da Yağmur Etkili Olacak!

25 Ağustos Pazar gününden itibaren gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Pazar günü sıcaklıklar 25 derece ile 33 derece arasında kalırken, nem oranı yüzde 40 ile yüzde 76 arasında olacak. Rüzgar hızının ise 15 km/sa civarında olacağı tahmin ediliyor.

Pazartesi günü de yağışlı hava etkisini sürdürecek ve sıcaklıklar 24 derece ile 35 derece arasında değişecek, nem oranı yüzde 30 ile yüzde 78 arasında olacak.

İzmir’de Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor

İzmir'de 26 Ağustos Pazartesi günü gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Son günlerde etkili olan sıcak hava, yerini yağışlı bir havaya bırakacak. Bu tarihte sıcaklıklar 25 derece ile 38 derece arasında değişecek. Rüzgar hızı 16-18 km/sa arasında olacak.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK