2024 yılının Eylül ayının başlarında Manisa’da hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan bilgiler ile hava tahminlerini sizler için derledik!

5 Günlük Manisa Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan tahminler, önümüzdeki beş gün boyunca Manisa'da beklenen hava koşullarını gözler önüne seriyor. İşte günlük planlarınızı yaparken size yardımcı olacak ve hava durumuna göre hazırlıklı olmanıza katkı sağlayacak 5 Eylül Perşembe'den itibaren Manisa'da beklenen hava durumu tahminleri:

5 Eylül Perşembe günü için sıcak hava koşulları öngörülmektedir. Beklenen sıcaklık, en düşük 22 derece ve en yüksek 37 derece olarak belirlenmiştir. Nem oranı, en düşük yüzde 22 ve en yüksek yüzde 82 seviyelerinde olacak. Rüzgarın yönü belirtilmemiş ancak hızı 14 km/sa olarak tahmin edilmektedir.

6 Eylül Cuma günü de sıcak hava koşulları beklenmektedir. Sıcaklık, en düşük 23 derece ve en yüksek 36 derece olarak tahmin edilmiştir. Nem oranı, en düşük yüzde 19 ve en yüksek yüzde 64 olacak. Rüzgarın yönü belirtilmemiş, hızı ise 12 km/sa olarak tahmin edilmiştir.

Manisalılar Dikkat! 9 İlçede Işıklar Sönüyor… | 19 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi Manisalılar Dikkat! 9 İlçede Işıklar Sönüyor… | 19 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi

7 Eylül Cumartesi günü için sıcak hava öngörülmektedir. Sıcaklık, en düşük 22 derece ve en yüksek 35 derece seviyelerinde olacak. Nem oranı, en düşük yüzde 28 ve en yüksek yüzde 65 olarak beklenmektedir. Rüzgar hızı 16 km/sa olarak tahmin edilmiştir, ancak yönü hakkında bilgi bulunmamaktadır.

8 Eylül Pazar günü az bulutlu hava koşulları beklenmektedir. Sıcaklık, en düşük 21 derece ve en yüksek 33 derece olarak öngörülmüştür. Nem oranı, en düşük yüzde 35 ve en yüksek yüzde 90 seviyelerinde olacak. Rüzgarın hızı 17 km/sa olarak tahmin edilmiştir.

9 Eylül Pazartesi günü için az bulutlu hava tahmin edilmektedir. Sıcaklık, en düşük 21 derece ve en yüksek 33 derece olarak öngörülmüştür. Nem oranı, en düşük yüzde 31 ve en yüksek yüzde 86 seviyelerinde olacak. Rüzgar hızı 10 km/sa olarak tahmin edilmiştir, ancak yönü hakkında bilgi bulunmamaktadır. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK