Meteoroloji'nin son tahminlerine Türkiye'nin birçok noktasında hava sıcaklığı 6 ila 12 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşecek. Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgârlarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI AZALACAK

Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (6-12°C) azalarak Türkiye genelinde mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek kuvvetli yağış ve fırtına ile tarımsal faaliyetler bakımından zirai don riskine karşı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahmin, meteorolojik değerlendirme ve erken uyarıların takip edilmesi gerekiyor.

MANİSA’DA HAVA NASIL?

Manisa’da bahar havaları geride kaldı. Bugünden itibaren hem ülke genelinde hem de Manisa’da hava soğukluğu hissedilir durumda. Sabah ve akşam saatlerinde serinleyen hava öğlen saatlerinde yerini güneşe bıraksa da vatandaşlar, önlemini almadan dışarı çıkmıyor.

MANİSA’DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Manisa’da havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar yeni güne nasıl uyanacaklarını merak ediyor. Soğuk havanın hissedilmesiyle birlikte meteorolojik kaynaklardan alınan bilgilere göre önümüzdeki günlerde hava daha da soğuyacak. İşte 18 Ekim Cuma Manisa hava durumu…

Kastamonu’da eşini öldüren polis tutuklandı Kastamonu’da eşini öldüren polis tutuklandı

18 Ekim Cuma gününe Manisalılar parçalı bulutlu bir havayla başlayacak, sabah saatlerinde 18 derece olacak sıcaklık öğlene doğru 22 dereye kadar çıkacak. Akşam saatlerinde ise hava sıcaklığı 11 derecelere kadar inecek.

Kaynak: Haber merkezi