Cem Garipoğlu’nun mezarı yarın açılıyor! Polisten mezarlıkta önlem Cem Garipoğlu’nun mezarı yarın açılıyor! Polisten mezarlıkta önlem

Türkiye genelinde Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava, bu hafta sonu bahar havasıyla yerini sıcak günlere bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için sıcaklık artışının beklendiğini duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, yarından itibaren yurt genelinde beklenen hava durumu hakkında bilgi verdi. Macit, hafta sonuna kadar yağış beklenmediğini ve tüm bölgelerde az bulutlu ve açık bir havanın hakim olacağını açıkladı.

Mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının batı kesimlerinden itibaren artış göstermeye başlayacağı belirtilirken, cumadan itibaren yurt genelinde sıcaklıkların 3 ila 6 derece arasında artacağı ifade edildi.

Yeni Haftada Yağış Var

Hafta sonu yurt genelinde bahar havasının hakim olacağını belirten Macit, gelecek pazartesi ve salı günü sadece batı kesimlerinde sağanak görüleceğini bildirdi.

Manisa’da Hava Nasıl Olacak?

Manisa'da ise hava durumu, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri 31-33 derece arasında parçalı bulutlu olacak. Yeni haftada ise batı kesimlerinde sağanak yağışların görüleceği öngörülüyor. Bu hafta sonu sıcak havanın keyfini çıkaracak olan vatandaşlar, ilerleyen günlerdeki yağışlı havalara hazırlıklı olmalı.

Kaynak: AA