Sıcaktan bunalan Manisalılara güzel haber meteorolojiden geldi… Edinilen bilgilere göre Manisa’da önümüzdeki haftada yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sitesinden alınan verilere göre kentte sıcaklıklar salıya kadar sürecek.

Ancak Salı ve Çarşamba günü ise Manisa’da yağmur bekleniyor.

Salıçarşamba

Kentte sıcaklıklar 8 Eylül Pazar günü 33, 9 Eylül Pazartesi günü de 34 derece olacak. Bu iki gün de havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Okulu müdürüne silahlı saldırıya tepki… Sendikalardan basın açıklaması! Okulu müdürüne silahlı saldırıya tepki… Sendikalardan basın açıklaması!

10 Eylül Salı ve 11 Eylül Çarşamba günü ise sıcaklıklar 34 ile 35 derece civarında. Ancak hem Salı günü hem de Çarşamba günü Manisa’da yağmur yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Uzmanı da Uyardı

Öte yandan meteoroloji uzmanı Orhan Şen de yaptığı paylaşımlarla Ege Bölgesi’nin hava durumuna ilişkin önemli detaylar verdi. Konuyla alakalı 2 paylaşım yapan Şen’in mesajlarında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün Marmara’nın kuzey ve doğusu, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı yağmurlu. Yağışlar, Gümüşhane, Bayburt Erzincan Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli. Sıcaklık Hafta sonu Kuzey batıda 1-2 derece azalıyor Akdeniz ve Ege de 1-2 derece artıyor”

“Bugün İstanbul yerel yağmurlu 29 C. İzmir 35 Antalya 32 Ankara öğlen yağmurlu 29 C. Pazar günüde durum aynı. Haftaya sıcaklıklar 1-2 derece tüm yurtta artacak. Hafta başında batıda yağış yok. Çarşamba günü Ege ve Marmara’ya tekrar yağış görünüyor.”

Muhabir: Özkan ÇELİK