ABD'nin Brooklyn bölgesindeki bir metro durağında meydana gelen olay, genç bir adamın sabah saatlerinde beklediği sırada yaşadığı korkunç bir saldırıyı gözler önüne serdi. Bir kargo firması ceketini giyen şüpheli kadın, Nedal Kifeyah isimli gence aniden saldırarak gözünü bıçakladı.

Gence Usturayla Saldırdı

Nedal Kifeyah, bir düğün salonunda çalıştıktan sonra sabah saat 4 sıralarında Bay Ridge Avenue metro durağına geldi. O sırada şüpheli kadını fark eden Nedal, durumu hissetti. New York Post'un haberine göre, kadın Nedal'a doğru koşarak cebinden çıkardığı usturayla saldırdı. Usturayla gencin gözünü bıçaklayan saldırgan, Nedal'ı ciddi şekilde yaraladı.

Kanlar içinde kalan Nedal, birkaç saat sonra metroya inen diğer yolcular tarafından bulundu. Hemen polise haber verildi ve Nedal, Brooklyn'deki NYU Langone Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyat edildi.

“Görme Yetisini Kaybedebilir”

Mağdurun 33 yaşındaki kardeşi Jay Kifeyah, "Ağabeyimin hayatına mal olmamış olabilir ama görme yetisini kaybetme riskiyle karşı karşıya" diyerek, saldırganın yakalanması için çağrıda bulundu.

Jay Kifeyah, metroda güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu vurgulayarak, "Güvenlik azaldı ama ücret artmaya devam ediyor. Trende olduğumuzda güvende değiliz. Bunu gören ve durdurmaya çalışan bir polis bile yok mu? Sadece ücretlerini ödemeyen insanları mı arıyorlar?" şeklinde konuştu.

Trump'a yönelik 3. suikast girişimi! Trump'a yönelik 3. suikast girişimi!

Kaynak: Haber Merkezi