MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Önder Aydın’ı ziyaret etti. Tosuner’e ziyarette il yönetim kurulu üyeleri, il başkan yardımcıları, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ve MHP Manisa KAÇEP Başkanı Gonca Aras eşlik etti.
“Basının Sorunlarını Biliyoruz”
Başkan Tosuner, gazetecilerin halkın doğru haber almasını sağlamak adına zorlu bir meslek icra ettiğini belirtti. Basının karşılaştığı sorunların farkında olduklarını vurgulayan Tosuner, cemiyetin yapacağı projelere destek vereceklerini dile getirdi.
“Tüm Gazetecileri Kucaklıyoruz”
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın, göreve geldikleri günden itibaren 17 ilçedeki tüm gazetecilere ulaşarak birliktelik sağladıklarını ifade etti. Gazetecilerin cemiyet çatısı altında ortak bir ses olarak daha güçlü hareket ettiğini belirten Aydın, sorunların çözümü noktasında yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Aydın ayrıca, yapılan çeşitli protokollerle Manisa’daki tüm gazetecilere destek verdiklerini ve cemiyetin basının güçlenmesi adına önemli adımlar attığını vurguladı.