Mika Raun saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından iddia etti. Yüzünde kan varken çektiği video ile gündem olan fenomen yaşadığı olayı anlattı.

HER YERİM ŞİŞ, KAN REVAN İÇİNDEYDİ

"Gün boyu hiçbir şey yaşamadık. Akşam markete gidiyorduk, evde eksiklerimiz vardı olay akşam yaşandı.

Ben ve erkek arkadaşım Batuhan, onun annesi ve kardeşi hepimiz bir aradayken biz görmeden fotoğrafımızı çekmeye çalıştılar. Biliyorsunuz biz kardeşlerimizi falan paylaşmıyoruz, onların yaşından ve hayatlarından hatta çevresinden görecekleri başka şeylerden dolayı.

Kardeşlerimi geri planda tutuyorum. Orada Batuhan'ın fotoğraf olayına takılmasının sebebi, bizim fotoğrafımızın çekilmesi değil 18 yaşından küçük kardeşlerimizin fotoğrafının çekilmesi oldu.

Yeniden Refah Partisi’nden ziyaretler Yeniden Refah Partisi’nden ziyaretler

Adam fotoğrafı çekiyor ve Batu ile kız kardeşi de adamla konuşmaya gidiyorlar. "Siler misiniz" diye. Hepsinin de kamera kayıtları var.

Daha sonra Batu onlar silmeyince polisi aradı. Adam çektiği halde yok diyor. Batu güzel bir dille uyarmasına rağmen, çeken adam ve yanındaki kadınlar sürekli tehdit savuruyorlar. O anlarda da kavga kopuyor. Bir anda 7-8 kişi bize saldırıyor.

Ben yerlerdeyim. Çok şükür ki her şeyin kayıtları var. İfademizi de verdik. Burnum hala şiş, sırtımda da izler var." dedi.

Kaynak: Haber merkezi