Milli takımımız EURO 2024'teki ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya geldi. Signal Iduna Park’ta oynanan mücadelede Ay-yıldızlılar, rakibine 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Portekiz grupta liderliğe yükselirken, millilerin kaderi son maça kaldı.

UEFA’dan skandal kararı açıkladı! Merih Demiral’a 2 maç ceza verildi! UEFA’dan skandal kararı açıkladı! Merih Demiral’a 2 maç ceza verildi!

ANTRENMANDA TEPKİ ÇEKEN OLAY

Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak olan milli takımımız, bu mücadeleden puan çıkarması halinde adını bir üst tura yazdıracak. Kritik mücadele öncesi milli takım antrenmanlarına hızla başlarken, antrenmanda yaşanan skandal bir olay gündeme bomba gibi düştü.

YELEĞİ ELİNDEN ALIP ARDA’YI UZAKLAŞTIRDI

Antrenman sırasında teknik direktör Vincenzo Montella, Arda Güler’den antrenman yeleğini alarak Yusuf Yazıcı’ya verdi. Bu durum karşısında şaşkınlık yaşayan Arda Güler’in oradan uzaklaşmasını isteyen Montella, tepkilerin odağına yerleşti.

Montella’nın bu tavrı, hem takım içinde hem de kamuoyunda büyük bir tepkiyle karşılandı. Arda Güler gibi genç ve yetenekli bir oyuncuya karşı yapılan bu hareket, antrenmanda moral bozukluğuna neden olurken, Montella'nın bu tutumu eleştirildi. Kritik Çekya maçı öncesi takım içindeki bu gerginlik, mücadeleye nasıl yansıyacak merak konusu.


 

Kaynak: Haber Merkezi