Dünyanın en ünlü Youtuber’larından biri olan MrBeast hem çekilişleri hem de yaptığı yardımlarla gündem oluyor. Bu noktada MrBeast serveti merak ediliyor. Ünlü Youtuber MrBeast hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık. İşte ayrıntılar…

Danilo Şef'in Tiramisu Tarifi! Ünlü MasterChef'in Tam Kıvamında "Al Beni Yukarı" Tatlısı Nasıl Yapılır? Danilo Şef'in Tiramisu Tarifi! Ünlü MasterChef'in Tam Kıvamında "Al Beni Yukarı" Tatlısı Nasıl Yapılır?

MrBeast Serveti 2024 Yılında Ne Kadar?

Sosyal medyada yayınladığı içeriklerle gündemden düşmeyen MrBeast, özellikle insanlara para dağıttığı videolarıyla vatandaşın en çok araştırdığı isimlerden biridir. Ünlü Youtuber hakkında en çok merak edilen konu ise MrBeast’in serveti ne kadar sorusudur. Peki MrBeast ne kadar kazanıyor?

  • MrBeast servetinin 2024 yılı verilerine göre 700 milyon Dolar olduğu bilinmektedir. Ancak Forbes’te yer alan bilgilere göre ünlü girişimcinin yıllık kazancı, bu miktarın daha da üstündedir.

Ünlü ismin sahip olduğu serveti paylaştıktan sonra, vatandaşın merak ettiği bir diğer konu olan MrBeast aylık kazancı ne kadar sorusuna cevap verelim…

  • MrBeast'in her ay ortalama olarak, 59 milyon Dolar kazandığı bilinmektedir.

Mrbeast Serveti 2

MrBeast Dünyanın Kaçıncı Zengini?

MrBeast serveti kaç Dolar sorusuna detaylı bir cevap verdik. Şimdi de ünlü isim hakkında merak edilen bir diğer soruyu yanıtlayalım: MrBeast dünyanın kaçıncı zengini?

MrBeast servetiyle oldukça dikkat çeken bir isim olsa da dünyanın en zengin insanları listesinde yer almamaktadır.

MrBeast Kimdir?

Ünlü Youtuber ve girişimci MrBeast’in servetine değindik. Peki MrBeast kimdir? Konuya öncelikle ünlü ismin gerçek adıyla başlayalım… MrBeast olarak bilinen girişimcinin gerçek adı, Jimmy Donaldson olarak karşımıza çıkmaktadır.

2012 yılında açtığı Youtube kanalında çektiği videolarla ünlenen ünlü ismin, 250 milyonu aşkın abonesi bulunmaktadır. Öyle ki Youtube tarihinde 200 milyon aboneyi aşan ilk Youtuber kendisidir. Jimmy Donaldson’ın 13 yaşındayken açtığı Youtube kanalının ismi ise MrBeast600’dür.

Günümüzde ise Beast Reacts, MrBeast Gaming, MrBeast 2 ve Beast Philanthropy adlı Youtube kanallarını yönetmektedir. Ayrıca Youtube ile kariyerine başlayan Jimmy Donaldson günümüzde; Tiktok, Instagram, Twitch ve Twitter’da da aktif paylaşımlar yapmaktadır.

Mrbeast Serveti 1

Youtuber olarak tanınan Jimmy Donaldson’ın servetini nasıl değerlendirdiği de oldukça merak edilmektedir. Hayırsever bir girişimci olduğu bilinen Jimmy Donaldson, yardıma muhtaç birçok insana ve hayvana destek olmaktadır.

Hatta MrBeast’ın en başarılı girişimlerinden biri, kurduğu Beast Philanthropy adlı hayır kurumudur. Bununla birlikte Ağaç Dikme Günü Vakfı için bir bağış toplama etkinliği olan Team Trees'in ortakları arasında yer almaktadır. Bu kapsamda Jimmy Donaldson; 2020, 2021, 2022 ve 2023 yıllarında Streamy Ödülleri'nde Yılın Yaratıcısı ödülünü kazanmıştır.

Bunun dışında girişimci olarak anılan Jimmy Donaldson, yiyecek sektöründe kurduğu markalarla da bilinmektedir. Bu kapsamda ise MrBeast çikolatası, Feastables ve MrBeast Burger isimli fast food zincirinin sahibidir.

Mr Beast 1

MrBeast Kaç Yaşında? Nereli?

MrBeast servetini ve girişimlerini detaylı bir şekilde inceledikten sonra, merak edenleri için ünlü isim hakkındaki diğer detaylara değinelim… Gerçek adın Jimmy Donaldson olan MrBeast, 7 Mayıs 1998 yılında dünyaya gelmiştir.

Günümüz itibarıyla 26 yaşında olan genç girişimci, Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan Kansas eyaletinin Wichita kentinde doğmuştur. Dolayısıyla Jimmy Donaldson, Amerikalı bir girişimcidir.

MrBeast Dini Nedir?

Jimmy Donaldson hakkında merak edilen bir diğer konu ise ünlü iş insanının hangi dine mensup olduğudur. Peki MrBeast’in dini nedir? Amerikalı iş insanın Hristiyanlık dinine mensup olduğu bilinmektedir

Muhabir: Özkan Çelik