Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, okul ziyaretleri kapsamında Manisa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ni ziyaret ederek okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyareti sırasında, öğrencilerin güvenliğini tehdit edebilecek unsurlara karşı alınan tedbirleri yerinde inceleyen Aktaş, emniyet teşkilatının bu konuda ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Manisa Güzel Sanat ve Spor Lisesi’nin müdürü Samet Güleryüz ile görüşen Fahri Aktaş, okul çevresi ve içinde öğrencilerin karşılaşabileceği potansiyel tehditler üzerinde durdu.

Sarıgöl Kaymakamı Dalak şehit ailesini ziyaret etti Sarıgöl Kaymakamı Dalak şehit ailesini ziyaret etti

Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, emniyet güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu belirten Aktaş, okul çevresinde güvenliği sağlamak amacıyla sürekli devriye ve incelemeler yapılacağını ifade etti.

Ayrıca, okul çevresindeki güvenlik durumu detaylı bir şekilde analiz edilerek, gereken her türlü önlemin alınacağına dikkat çekti. Öğrencilerle sohbet eden Aktaş, huzur ve güven ortamında eğitim almalarını sağlamak istediklerini vurguladı.

Öğretmenlerle yapılan görüşmelerde ise, eğitim ortamının güvenliğini artırmak adına okul yönetimi ve emniyet birimlerinin nasıl daha etkin bir işbirliği içinde olabileceklerine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Aktaş, "Öğrencilerimizin huzurlu bir eğitim hayatı sürdürebilmesi için emniyet teşkilatımız olarak elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi