ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı. Programda, 2 milyon lira dolandırıldığını iddia eden İbrahim isimli adam, eşinin kendisini Kenan İmirzalıoğlu'na benzetmesi üzerine sosyal medyanın dikkatini çekti. İbrahim, kendisinden 20 yaş küçük genç sevgilisi tarafından dolandırıldığını ifade ederek Müge Anlı'ya başvurdu.

Rusya Güzeli Belli Oldu: Türkiye'de Sosyal Medya Birbirine Girdi Rusya Güzeli Belli Oldu: Türkiye'de Sosyal Medya Birbirine Girdi

İbrahim, dolandırılma hikayesini anlatırken, sevgilisine 100 bin TL'lik cep telefonu aldığını, kızlarının kurs parasını ödediğini ve birlikte otellere gittiklerini söyledi. Eşi Esma, eşinin genç sevgilisi tarafından dolandırılmasına tepki gösterirken, İbrahim'i Kenan İmirzalıoğlu'na benzetmesiyle izleyenleri şaşırttı.

Bu benzetme kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti ve konu Twitter'da trend oldu. Kullanıcılar, "Kenan İmirzalıoğlu'nun asgari ücretli hali" ve "Şaka sandım ama gerçekten benziyormuş" gibi esprili yorumlarda bulundu. İbrahim’in hikayesi ve eşinin yaptığı benzetme, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Sosyal medya kullanıcıları, İbrahim'in yaşadığı dolandırıcılık olayından çok, Kenan İmirzalıoğlu'na olan benzerliğine odaklandı. Kullanıcılar esprili tweetlerle durumu tiye aldı. 

Kaynak: Haber Merkezi