Aydın'da raylardan geçen kadına tren çarptı! Aydın'da raylardan geçen kadına tren çarptı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşırtıcı bir olay yaşandı. Sosyal medya üzerinden tanıştığı yasak aşkıyla Seher'le yayına çıkan Abdülhalim, karısını bulmak için Müge Anlı’nın programına katıldı. Yasak aşkıyla yayına çıkan Abdulhalim’in jigolo olduğu ortaya çıktı.

“EŞİM DE BAŞKA KADINLARLA OLMAMA RAZIYDI”

7 ay önce Seher ile tanıştığını ve onun da kendisine yardım ettiğini söyledi. "Ben izin günlerimde kadınlarla buluşup para alıyordum, eşim de buna razıydı" diye açıklamalarda bulunan Abdulhalim, kadınlardan gelen yardımlarla faturalarının ödendiğini, hatta yiyecek yardımı bile aldığını dile getirdi. Ancak maddi destek kesildiğinde evde huzurun bozulduğunu ve eşinin kendisini terk ettiğini ifade etti.

PROGRAMA GELDİĞİ KADIN DİNİ NİKAHLI EŞİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyadan tanıştığı kadınlarla para karşılığı bir beraberlik yaşayan Eliş'in o kadınlardan biriyle programa katılması tepkilere neden oldu. Eliş ile stüdyoya beraber gelen Seher'in ise dini nikahlı eşi olduğu ortaya çıktı.

MÜGE ANLI KENDİNİ TUTAMADI

Müge Anlı da patlayarak "Bence buraya gelene kadar Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları'na gitmenizi tavsiye ederdim. Siz kadınlar için kullanılıyor ama ben aslında escortum diyorsunuz. Yani hadi yapıyorsunuz neden anlatıyorsunuz? Kalbinizi kırmak istemiyorum ama anlattıklarınız normal değil" dedi.

Kaynak: Haber merkezi