Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, M.K. (47) isimli bir adam, sosyal medya üzerinden tanıştığı ve birlikte yaşadığı kadının müstehcen görüntülerini çekip 10 milyon TL istemesi üzerine polise başvurdu. Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği "Şantaj Operasyonu" ile 3 kişilik şebeke çökertildi.

Elimde Çıplak Görüntülerin Var Diyerek 10 Milyon TL İstedi

M.K., sosyal medyada "A.Ç." rumuzuyla tanıdığı kadınla bir süre evinde yaşadı. Bir gün evindeki 8 bin lirasının kaybolduğunu fark eden M.K., kadını aradığında, "Elimde çıplak görüntülerin var, 10 milyon TL vermezsen tüm akrabaların görür" tehdidiyle karşılaştı. Bunun üzerine M.K., Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu.

Şikayet üzerine başlatılan operasyonla kadının gerçek kimliğinin S.B. (29) olduğu tespit edildi. Polis, seri numaraları alınmış 2 milyon TL’lik ön ödeme ile S.B.’yi belirlenen bir iş yerinde buluşma noktasına davet etti. Parayı aldığı sırada S.B., polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Düğün magandası 7 yaşındaki Nisa’yı hayattan kopardı! Düğün magandası 7 yaşındaki Nisa’yı hayattan kopardı!

Operasyonla birlikte S.B. ve suç ortakları R.H. ve H.T. de yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA