Çağla Şikel ile çıkan aşk dedikodularının ardından yeniden gündeme gelen ünlü avukat Nail Gönenli son dönemin dikkat çeken isimleri arasında yer aldı. Daha önce birçok isimle birlikte anılan Nail Gönenli’nin Çağla Şikel ile ayrıldığı öne sürülmüştü. Peki, Nail Gönenli Kimdir? İşte Nail Gönenli hakkında merak edilenler…

Nail Gönenli Kimdir?

Nail Gönenli, magazin dünyasının son zamanlarda en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelerek dikkat çekmektedir. Yakın dönemde gözleri üstüne çeken genç avukat hakkındaki detayları derledik! Nail Gönenli Kimdir?

Nail Gönenli, 1 Ocak 1985 yılı doğumlu bir avukattır. Profesyonel olarak avukatlık yapan Nail Gönenli, 13 yıl boyunca avukatlık yapmış ve birçok ünlünün avukatı olmuştur.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Saint Benoit Lisesi'nde eğitim görmüş ve daha sonra Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 senesinde İstanbul'da bir hukuk bürosunda avukatlık yapmaya başlamış ve 2018'de kendi hukuk bürosu olan Gönenli&Partners'i kurmuştur. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Nail Gönenli Kaç Yaşında?

1 Ocak 1985 İstanbul doğumlu olan Nail Gönenli, 2024 yılı itibarıyla 39 yaşındadır. Nail Gönenli’nin burcu Oğlak’tır.

Nail Gönenli Nereli?

Nail Gönenli’nin İstanbullu olduğu bilinmektedir. Nail Gönenli aslen nerelidir sorusunun ise net bir cevabı bilinmemektedir.

Nail Gönenli - Çağla Şikel Yaş Farkı

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979 doğumludur. Nail Gönenli 1 Ocak 1985 doğumlu olduğuna göre, aralarındaki yaş farkı 6 yıldır.

Çağla Şikel ve Nail Gönenli arasındaki yaş farkı net 6 yıldır.

Nail Gönenli Sevgilileri

Nail Gönenli'nin sevgilileri vatandaşlar tarafından sıklıkla aratılan konular arasında yer almaktadır. Nail Gönenli, ilişkilerini göz önünde yaşamayı seçmediği için net bir cevap vermek zordur. Ancak yakışıklı avukat Nail Gönenli ile daha önce anılan isimler arasında Pınar Deniz, Bestemsu Özdemir, Zeynep Selvili ve Çağla Şikel bulunmaktadır. Özge Özpirinççi'nin de avukatı olup nikah şahitliğini yapmıştır.

Son olarak Nail Gönenli’nin yeniden Çağla Şikel ile barıştığı iddiaları bulunmaktadır.

Çağla Şikel Kimdir?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979 tarihinde İstanbul doğumlu Türk sunucu, oyuncu ve mankendir. Babası Hüseyin Şıkel, Karslı bir Azeri olup mali müşavirlik yapmıştır; annesi Asuman Şikel ise Adanalı ve ev hanımıdır. Çağla Şikel’in Berna adında bir ablası bulunmaktadır.

Çağla Şikel, 1997 yılında Miss Turkey yarışmasını kazanarak dikkatleri üzerine çekmiş, aynı yıl Seyşel Adaları'nda düzenlenen Miss World 97 yarışmasında dünya dördüncüsü unvanını elde etmiştir. Uluslararası alanda başarılar kazanmış olan Şıkel, 1997-2003 yılları arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır gibi ülkelerde defilelere katılmıştır.

Oyuncu Merve Boluğur sarışın oldu Oyuncu Merve Boluğur sarışın oldu

Sinema ve televizyon dünyasında da yer almış, "Cennet Mahallesi" ve "Görgüsüzler" dizilerinde rol almıştır. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK