Diyarbakır'da kaybolmasının ardından 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin'in öldürülme sebebiyle ilgili şok edici iddialar ortaya atıldı. Gazeteci Didem Arslan Yılmaz, olayın perde arkasına dair çarpıcı bir açıklama yaparak cinayetin nedenini canlı yayında dile getirdi.

Güvenilir bir haber kaynağından aldığı bilgilere dayandığını belirten Yılmaz, "Anne ile amca arasında bir ilişki varmış. Narin eve girdiğinde onları uygunsuz bir vaziyette görüyor ve bu yüzden öldürülüyor." dedi.

Bu iddia, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği süreçte büyük yankı uyandırdı. Henüz resmi makamlar tarafından doğrulanmayan bu açıklamalar, kamuoyunda geniş bir tartışmaya neden oldu.

Narin Güran Okula Gideceği Gün Toprağa Verildi

Diyarbakır’da 19 gün sonra derede cenazesi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, gelinliği tabuta bırakılarak gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde dün cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran, komşu köy olan Batı Karakoç köyünde cenaze namazı kılındı. Narin, daha sonra gelinliği tabuta bırakılmış şekilde mezarlığa getirilip gözyaşları için defnedildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişinin işlemleri sürüyor.

16 yıldır çalıştığı kuyumcuyu soyup soğana çevirdi 16 yıldır çalıştığı kuyumcuyu soyup soğana çevirdi

Cenaze programına Vali Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, aile fertleri ve köylüler katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi